Consumentennieuwsmail van de Autoriteit Financiële Markten: Hoe sta jij er financieel voor? Doe de test en ontvang hulp en tips. Lees online  |  Afmelden
AFM   28 mei 2020
Deze keer in de consumentennieuwsmail:
  • Video: zo werken frauduleuze beleggingspartijen
  • Wat dekt jouw verzekering wel en niet in deze coronatijd? Zes tips
  • Hoe fit zijn jouw geldzaken? Doe de test van Geldfit.nl en ontvang hulp of tips
  • Nibud: zo haal je meer uit je vakantiegeld. Vijf mogelijkheden op een rij
  • Maximale rente krediet tijdelijk van 14% naar 10%
Lees de online versie
Mail
Facebook Twitter LinkedIn
 
Een beleggingsaanbod dat te mooi klinkt om waar te zijn?
Dat is vaak ook zo! Je kent ze wel, de advertenties waarin een BN'er een beleggingsproduct aanprijst. De kans is groot dat je achterblijft met lege handen. Geef oplichters geen kans! Bekijk onze video met uitleg over deze vorm van oplichting én lees onze zeven tips om financiële schade te voorkomen.
Mail
Facebook Twitter LinkedIn
Lees meer
 
Zes tips: zo krijg je inzicht in jouw verzekeringsdekking in coronatijd
Heb jij door de coronacrisis misschien tijdelijk minder inkomen en heb je moeite met het betalen van de verzekeringespremies? Of vraag je je af of jouw schade wel gedekt is in deze coronatijd? Lees de zes tips van de AFM en krijg inzicht in de dekking van jouw verzekeringen. 
Mail
Facebook Twitter LinkedIn
Lees meer
 
Hoe fit zijn jouw geldzaken? Doe de test van Geldfit.nl en ontvang hulp of tips

Geldfit is een samenwerking van verschillende landelijke en lokale organisaties/bedrijven. Wil jij weten hoe je er financieel voorstaat? Doe de test op Geldfit.nl. Dit kan eventueel anoniem. Je ontvangt dan advies om je geldzaken fit te houden. En als je hulp nodig hebt, geeft Geldfit je informatie over instanties die je kunnen helpen bij jou in de buurt.

Mail
Facebook Twitter LinkedIn
naar de test
 
AFM verlengt benoeming van curator bij Today’s Tomorrow B.V. met terugwerkende kracht
De AFM verlengt met terugwerkende kracht de benoeming van de curator ten aanzien van het dagelijks bestuur van Today’s Tomorrow B.V. (TT). Hiermee corrigeert de AFM het verzuim om na afloop van het eerste jaar een verlengingsbesluit te nemen. Daarbij hebben TT en de AFM afspraken gemaakt over de kosten van de curator.
Mail
Facebook Twitter LinkedIn
Lees meer
 
Zo haal je meer uit je vakantiegeld
Mensen spenderen hun vakantiegeld het meest aan vakantie, sparen en korte uitstapjes. Maar je kunt het misschien ook anders besteden. Nibud zet vijf mogelijkheden op een rij. 
Lees meer
Mail
Facebook Twitter LinkedIn
Maximale rente van 14% naar 10%
Door de coronacrisis kan het zijn dat mensen eerder behoefte hebben aan een kortlopend krediet. Om hen beter te beschermen verlaagt de overheid de maximale rentevergoeding tijdelijk van 14% naar 10%. 
Lees meer
Mail
Facebook Twitter LinkedIn
 
AFM
De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
Contactinformatie
Veelgestelde vragen
Over AFM
Volg ons
Twitter
Facebook
Linkedin